NEW BEGINNING
Az új korszak hajnala

 

Minden döntés egy új kezdet.
Az új ünneplése, az ismeretlen keltette kellemes borzongás, a szépség lenyűgöző ereje járja át MV Bridal New Beginning kollekcióját.
Érzéki, bájos, magával ragadó. Ilyen az MV Menyasszony az Új Kezdet hajnalán. 

 

 

Az MV Menyasszony lenyűgöző magabiztossággal lép be az Új Életbe.

 

MV Bridal New Beginning menyasszonyi kollekciója az új életet választó Nőt ünnepli.
A hosszas bezártságban megerősödött, lelkileg felkészült Nő igent mond szíve választottjának.  Készen áll, újra megmutatkozik. Magabiztosan, mesebeli hercegnőként lép az oltár elé, egy Új Kezdet hajnalán.
A kollekcióban a rózsaszín árnyalatok a szerelmes szív, a hús-vér Nő finom lenyomatát képezik. A púderes, barackos és nude színek a frissesség, a megújulás magával ragadó természetességét mutatják fel. A fehérek ekrübe hajlanak, ami az MV Menyasszony kifinomultságát jelzi.
A finom puha, szálló tüllök, muszlinok és kikeményített fodros alsószoknyák ellentéte az érett, kiforrott Nő sokoldalúságát hivatott bemutatni.
Matt és csillogó gyöngyök, átlátszó fűzők, rózsás minták, a drámai és a könnyed megjelenés ötvözete jellemzi ezt a kollekciót.
A Variálhatóság és az MV Bridal Basic modellekkel való illeszthetőség teszik még izgalmasabbá és rugalmasabbá az MV Bridal idei Menyasszonyait, az Új Kezdet hajnalán.